Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Isparta Kuyucak Köyü - A Painting On The Wall Kuyucak Koyu Isparta Resmi Tripadvisor : Isparta il merkezinin ise batı kuzeybatı yönünde 27,5 km uzağında bulunur.

Isparta Kuyucak Köyü - A Painting On The Wall Kuyucak Koyu Isparta Resmi Tripadvisor : Isparta il merkezinin ise batı kuzeybatı yönünde 27,5 km uzağında bulunur.. Kuyucak, isparta'ya 47 km uzaklıkta bir köy. Kuyucak köyü, isparta ilimize bağlı keçiborlu ilçesine bağlı bir köydür. Kuyucak köyü, isparta süleyman demirel havalimanı'na yaklaşık 22 kilometre mesafededir. Isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı bir köy olan kuyucak köyü, bünyesindeki lavanta tarlaları sebebiyle bugün 'lavanta kokulu köy' ismiyle anılıyor. Isparta'da ücretli otopark uygulaması 04 haziran 2021 tarihinde başladı.isparta'da şehir içi trafik yoğunluğunun azalt&#.

Torosların eteğinde yüksek bir tepeye kurulmuş, etrafındaki yamaçların ve ovaların çoğu lavanta tarlalarıyla çevrili şirin bir köy. Kuyucak, isparta şehir merkezine 50 km mesafede, uçak ya da otobüs ile isparta ya da keçiborlu'ya gelebilir, keçiborlu'dan ise köye gelen dolmuş minibüslerle ile. Keçiborlu'nun güney güneybatı yönünde 11,7 km uzağında yer alır. Kuyucak köyü i̇sparta'nın haritası yukarıda verilmiştir. Isparta'da ücretli otopark uygulaması 04 haziran 2021 tarihinde başladı.isparta'da şehir içi trafik yoğunluğunun azalt&#.

Isparta Keciborlu Kuyucak Lavanta Kokulu Koy Gezisi Geziyoruz Org
Isparta Keciborlu Kuyucak Lavanta Kokulu Koy Gezisi Geziyoruz Org from www.geziyoruz.org
Havalimanından köye ulaşmak için ise taksi kullanmak gerekmektedir. Kuyucak köyünde yalnızca 150 hane var. Gül konusunda birçok farklı formatta üretimi bulunan isparta artık lavanta konusunda da söz sahibi. Isparta'da ücretli otopark uygulaması 04 haziran 2021 tarihinde başladı.isparta'da şehir içi trafik yoğunluğunun azalt&#. Isparta keçiborlu kuyucak lavanta kokulu köy gezisi. Kuyucak köyü etrafında lavanta bahçeleri fotoğraf meraklıları için çok güzel mekanlar sunuyor. Kuyucak köyü isparta ilinde yer almakta olup, keçiborlu köyleri semtinde bulunan kuyucak köyü keçiborlu ilçesine bağlıdır.kuyucak köyü haritası konumu ise 37° 50' 45.2724'' kuzey ve 30° 15'. Kuyucak köyü, isparta süleyman demirel havalimanı'na yaklaşık 22 kilometre mesafededir.

Son dönemde yeni trend burca göre seyahat etmek.

Gül konusunda birçok farklı formatta üretimi bulunan isparta artık lavanta konusunda da söz sahibi. Yalnız isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü, provans'ın tahtına aday görülüyor. Isparta keçiborlu kuyucak lavanta kokulu köy gezisi. Kuyucak'ta lavanta zamanı ne zaman, konaklama. Kuyucak köyü isparta ilinin keçiborlu ilçesine bağlıdır. Torosların eteğinde yüksek bir tepeye kurulmuş, etrafındaki yamaçların ve ovaların çoğu lavanta tarlalarıyla çevrili şirin bir köy. Lavanta kokulu köy haritada nerede ve yol tarifi için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz. 1315 yılından beri yerleşim olan bu köy, küçük ve bakir bir köy. Bu köy, il merkezine yaklaşık 50 km uzaklıkta bulunur. Bu yazıda göreceğiniz fotoğrafların tamamı isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü'nde 12 temmuz 2015 tarihinde çekilmiştir anonsunu yazının başında yapmak daha doğru. Isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı bir köy olan kuyucak köyü, bünyesindeki lavanta tarlaları sebebiyle bugün 'lavanta kokulu köy' ismiyle anılıyor. Lavanta kokulu kuyucak köyü, isparta merkeze 49 km, bağlı olduğu keçiborlu ilçesine ise 15 km uzaklıkta bulunuyor. Bu bilgi doğru ancak eksik… isparta aynı zamanda lavanta.

Isparta'ya 47 kilometre uzaklıkta olan kuyucak; Kuyucak, isparta'ya 47 km uzaklıkta bir köy. Keçiborlu'nun güney güneybatı yönünde 11,7 km uzağında yer alır. Lavanta kokulu köy haritada nerede ve yol tarifi için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz. Kuyucak'ta lavanta zamanı ne zaman, konaklama.

Turkiye Nin Lavanta Cenneti Kuyucak Koyu Ntv
Turkiye Nin Lavanta Cenneti Kuyucak Koyu Ntv from cdn1.ntv.com.tr
Kuyucak'ta lavanta zamanı ne zaman, konaklama. Kuyucak, isparta şehir merkezine 50 km mesafede, uçak ya da otobüs ile isparta ya da keçiborlu'ya gelebilir, keçiborlu'dan ise köye gelen dolmuş minibüslerle ile. Kuyucak köyü hakkında genel bilgi. Kuyucak, isparta'ya 47 km uzaklıkta bir köy. Kuyucak köyü isparta ilinin keçiborlu ilçesine bağlıdır. Isparta aslında yazılı kanyon, kovada gölü, sagalassos antik kenti ve davraz kayak merkezi gibi pek çok önemli noktaya sahip ve turizm potansiyeli olan bir yer. Biz de son yıllarda sık ziyaret edilen isparta lavanta diyarı yani kuyucak köyü'nü gezip görmek. Isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü ile çevresindeki kuşçular, çukurören, yeşilyurt köylerinde ve senir ila isparta keçiborlu ve kuyucak köyü.

Havalimanından köye ulaşmak için ise taksi kullanmak gerekmektedir.

Kuyucak köyü i̇sparta'nın haritası yukarıda verilmiştir. Bu köy, il merkezine yaklaşık 50 km uzaklıkta bulunur. Son dönemde yeni trend burca göre seyahat etmek. 1372 ziyaretçi kuyucak ziyaretçisinden 302 fotoğraf ve 9 tavsiye gör. Kuyucak köyü isparta ilinin keçiborlu ilçesine bağlıdır. Kuyucak köyü etrafında lavanta bahçeleri fotoğraf meraklıları için çok güzel mekanlar sunuyor. Isparta i̇l merkezine 50 km mesafede olan kuyucak köyü, isparta süleyman demirel havalimanı'na 25 kuyucak köyü'nde 5000 dekarda yetiştirilen lavanta, sıcaklık, yağış gibi mevsimsel durumlar. Kuyucak köyü i̇sparta'nın ulaşımı için en yakın yol nerede bulmak için doğru adrestesiniz. Kuyucak, isparta'ya 47 km uzaklıkta bir köy. Geçen yıldan beri merak edip görmek için. Isparta tüm dünyaya adını gül üretimi ile duyurmaktadır. Lavanta balı, isparta kuyucak köyü'nün en büyük kazanımlarından biridir. Gül konusunda birçok farklı formatta üretimi bulunan isparta artık lavanta konusunda da söz sahibi.

Torosların eteğinde yüksek bir tepeye kurulmuş, etrafındaki yamaçların ve ovaların çoğu lavanta tarlalarıyla çevrili şirin bir köy. 6 654 просмотра • 8 июн. Buraya ulaşmak için ilk başta keçiborlu ilçesine ulaşmak gerekir. Isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü ile çevresindeki kuşçular, çukurören, yeşilyurt köylerinde ve senir ila isparta keçiborlu ve kuyucak köyü. Isparta her ne kadar güller şehri olarak anılsa da son zamanların en çok ziyaret sebebi kuyucak köyü'nde yer alan lavanta tarlaları oluyor.

Kuyucak Turkey S Fairytale Lavender Village
Kuyucak Turkey S Fairytale Lavender Village from img.theculturetrip.com
Torosların eteğinde yüksek bir tepeye kurulmuş, etrafındaki yamaçların ve ovaların çoğu lavanta tarlalarıyla çevrili şirin bir köy. Gül konusunda birçok farklı formatta üretimi bulunan isparta artık lavanta konusunda da söz sahibi. Isparta daha çok güller diyarı olarak bilinir. Kuyucak köyü, isparta ilimize bağlı keçiborlu ilçesine bağlı bir köydür. Geçen yıldan beri merak edip görmek için. Isparta i̇l merkezine 50 km mesafede olan kuyucak köyü, isparta süleyman demirel havalimanı'na 25 kuyucak köyü'nde 5000 dekarda yetiştirilen lavanta, sıcaklık, yağış gibi mevsimsel durumlar. Bu köy, il merkezine yaklaşık 50 km uzaklıkta bulunur. Havalimanından köye ulaşmak için ise taksi kullanmak gerekmektedir.

Kuyucak, isparta'ya 47 km uzaklıkta bir köy.

Kuyucak'ta lavanta zamanı ne zaman, konaklama. Bu yazıda göreceğiniz fotoğrafların tamamı isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü'nde 12 temmuz 2015 tarihinde çekilmiştir anonsunu yazının başında yapmak daha doğru. 197 yorum, makale ve 376 resme bakın. Torosların eteğinde yüksek bir tepeye kurulmuş, etrafındaki yamaçların ve ovaların çoğu lavanta tarlalarıyla çevrili şirin bir köy. Isparta her ne kadar güller şehri olarak anılsa da son zamanların en çok ziyaret sebebi kuyucak köyü'nde yer alan lavanta tarlaları oluyor. İl merkezine 47 kilometre mesafede bulunur. Kuyucak köyü, isparta süleyman demirel havalimanı'na yaklaşık 22 kilometre mesafededir. Fakat isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü, provans'ın tahtına aday görülüyor. Isparta il merkezinin ise batı kuzeybatı yönünde 27,5 km uzağında bulunur. Lavantalar toplandıktan sonra gelmişiz ama yine de çok güzeldi lavanta balı Lavanta kokulu kuyucak köyü, isparta merkeze 49 km, bağlı olduğu keçiborlu ilçesine ise 15 km uzaklıkta bulunuyor. Bu bilgi doğru ancak eksik… isparta aynı zamanda lavanta. Isparta aslında yazılı kanyon, kovada gölü, sagalassos antik kenti ve davraz kayak merkezi gibi pek çok önemli noktaya sahip ve turizm potansiyeli olan bir yer.

Kuyucak köyü i̇sparta'nın haritası yukarıda verilmiştir ısparta. Kuyucak köyü i̇sparta'nın ulaşımı için en yakın yol nerede bulmak için doğru adrestesiniz.